Wat we graag per jaar willen weten is
• Wie op dat moment leiding was (naam + foto)
• Kamplocaties (hoeft niet alleen zomerkamp te zijn)
• Bijzondere activiteiten
• Foto’s, documenten zoals verslagen en verhalen

1966
Leiding:Akela: Marina Oude Wesselink, Rasksha: Annie Klarenbeek-Compier
Bijzonderheden:
Op 23 maart 1966 start is de eerste opkomst met 7 leden maar naar een maand waren het er al 30 en was er al een wachtlijst
Juni 1966 installatie van de eerste welpen: JUNI 1966 eerste welpen worden geïnstalleerd

1967

In mei wordt de eerste ouderavond belegd in het Trefpunt. Daar wordt ook besloten dat het kampgeld f 30,- per jongen is.

Kamp: juni 1967 Zomerkamp in Bergen op Zoom (Huijbergen?). Naast de leiding ook staf mee ‘Rik & Slingertje’. Dit kamp werd in natura gesponsord door mevr van Eijken met sinasappelen en blikken groenten (de fam van Eijken had een groente winkel in de Rijnstraat).

Het kampgebouw was een eenvoudige ‘hut’ met een zolder waar de welpen sliepen. Omdat het toilet buiten was werd er voor de avond een po neergezet. Uiteraard maakte de welpen er een sport van om deze zo snel mogelijk tot de rand toe vol te pissen. De leiding had al snel door dat er opzet in het spel was dus het nest met corvee moest ’s morgens de pot legen.

Een van de uitjes met de verkenners was met een boot de Oosterschelde op. Maar de boot liep op een zandbank en we moesten van boord, door het water naar de kant. Maar de welpen hadden geen zwembroek bij zich dus moest iedereen in z’n onderbroek van boord.

1967 1e welpenkamp

1968

Gezamenlijke installatie (1968)

1970

Oktober foto van alle welpen. Gemaakt door Jaap van der Vooren ter gelegenheid van het afscheid van Akela Oude Wesselink.

Riek Tyutel (nu Beving) wordt Akela.